Στο Βατίστα Γλυφάδας θα βρεις φρέσκο ψάρι και ονειρεμένο σούσι!


Με μεγάλη μας χαρά καλοσωρίζουμε στην οικογένεια του Winorb το ιχθυοπωλείο Vatistas. Τώρα μπορείτε να προμηθευτείτε φρέσκο ψάρι και ονειρεμένο σούσι όχι μόνο από το κατάστημα της Βάρης (Αναγυρούντος 23, Βάρη) αλλά και από το κατάστημα της Γλυφάδας (Ανθέων 23, Γλυφάδα).

Τι ακριβώς θα βρεις ερχόμενος στο Βατίστας; Ό,τι έχει σχέση με ψάρι! Από το πιο οικονομικό, όπως είναι ο γαύρος, μέχρι καραβίδες ή φαγκρί. Το σίγουρο είναι ένα. Θα βρεις πάντα το καλύτερο από την κάθε ποικιλία. Επίσης, θα βρεις και σούσι. Και μάλιστα, υπέροχο! Θέλεις το γεγονός πως οι πρώτες ύλες είναι πάντα εξαιρετικές; Τα ψάρια, το ρύζι, το φύκι, όλα τα υλικά που χρειάζεται το εν λόγω έδεσμα. Θέλεις το γεγονός ότι χρησιμοποιείται μόνο ψάρι ημέρας; Όλα αυτά, σε συνδυασμό με την άρτια τεχνική των παιδιών που τα φτιάχνουν, δημιουργούν ένα πεντανόστιμο και φρεσκότατο αποτέλεσμα. Γιατί, το σούσι θέλει την τέχνη του και σου εγγυώμαστε ότι στο Βατίστας θα βρεις την καλύτερη πλευρά αυτής της τέχνης!

Κάτι ακόμη πολύ, μα πολύ σημαντικό, είναι ότι τα ψάρια ψήνονται στον ξυλόφουρνο Mibrasa, ένα κλειστού τύπου grill, το οποίο είναι το καλύτερο στο είδος του και πραγματικά, απογειώνει τη γεύση.\nΤο ψάρι που επιθυμείς μπορείς να το παραγγείλεις τηλεφωνικά μια ώρα πριν, σε όποια μορφή θέλεις ή απλά να το παραγγείλεις από το κατάστημα. Θα βρεις, επίσης, και διάφορα συνοδευτικά, όπως ταραμοσαλάτα, χταποδάκι ξυδάτο, φρέσκιες σαλάτες, μπιφτέκι ή σουβλάκι από ψάρι, καθώς και συγκεκριμένες ποικιλίες κρασιών, όπως τη Μαλαγουζιά ή κρασιά από την Ήπειρο.\nΤο Βατίστας Ψάρια και Επιλογές πραγματοποιεί και ντελίβερι στα ψημένα ψάρια, σε συγκεκριμένες ημέρες και ώρες, και αυτό για να διασφαλίζεται η ποιότητα του ψαριού και για να μένει πιστό στην άρτια εξυπηρέτηση του κόσμου. Το ψητό ψάρι, συγκεκριμένα, εξυπηρετείται με την υπηρεσία ντελίβερι καθημερινά, εκτός Σαββατοκύριακου. Το σούσι γίνεται ντελίβερι τις ώρες λειτουργίας του Τρίτη έως Σάββατο από τις 12:00 έως τις 23:00.

Θα τους βρείτε:

Βάρη:Αναγυρούντος 23, Βάρη

Γλυφάδα: Ανθέων 23, Γλυφάδα