Το Air Exelixi Travel σας ταξιδεύει στα μέρη που ονειρεύεστε!


Το Winorb καλωσορίζει στην οικογένειά του το ταξιδιωτικό γραφείο AIR EXELIXI TRAVEL, το κορυφαίο ταξιδιωτικό γραφείο των νοτίων προαστίων και έναν από τους πιο σύγχρονους ταξιδιωτικούς οργανισμούς που κάνει πράξη τα όνειρα χιλιάδων ανθρώπων προς όλους τους ταξιδιωτικούς προορισμούς.

Πιστή στο μότο του ιδρυτή του γραφείου Γιάννου Οικονομίδη («Travel is the only thing you buy that makes you richer»), η ομάδα του Air Exelixi Travel δημιουργεί διαρκώς νέα ταξιδιωτικά concepts που αγκαλιάζονται από το ψαγμένο κοινό, όπως το Expedicion Acropolis, μια exclusive εμπειρία με φουσκωτά Rib στο Αιγαίο και διαμονή σε πολύ προσεκτικά επιλεγμένα ξενοδοχεία.

Το γραφείο εξειδικεύεται στο travel management εταιρειών, συμπεριλαμβανομένων και των ναυτιλιακών, καθώς επίσης και στα γαμήλια ταξίδια και στους εξωτικούς προορισμούς, ενώ εξυπηρετεί ακτοπλοϊκά εισιτήρια και προσφέρει special rates για καλοκαιρινές διακοπές σε ξενοδοχεία σε όλη την Ελλάδα, όπως στο Costa Navarino. Με 24ωρο σέρβις πελατών κι ένα μεγάλο portfolio παροχών, ως επίσημο μέλος της IATA και του HATTA, του διεθνούς αλλά και του ελληνικού συνδέσμου ταξιδιωτικών γραφείων, καθώς και του Lufthansa City Center Network, ενός παγκόσμιου δικτύου με πάνω από 700 γραφεία, το Air Exelixi Travel προσφέρει τη σιγουριά και την ηρεμία ενός τουριστικού γραφείου που στήνει tailor made εμπειρίες.

Ποια είναι όμως η ιστορία του;

Το ταξιδιωτικό γραφείο AIR EXELIXI TRAVEL ιδρύθηκε το 2002 με έδρα την Γλυφάδα.

Το 2008 έγινε επίσημο μέλος της IATA και τον Σεπτέμβριο του 2010 έγινε μέλος του παγκοσμίου δικτύου LUFTHANSA CITY CENTER με 600 γραφεία ανα τον κόσμο προσφέροντας στους πελάτες του υπηρεσίες πολύ υψηλής ποιότητας.

Το Νοέμβριο του 2009 άνοιξε το πρώτο υποκατάστημα στην SHANGHAI της Κίνας με σκοπό την έλευση Κινέζων τουριστών και το Μάρτιο του 2010 ενα δεύτερο υποκατάστημα στην Ομόνοια μέσα στο πολυκατάστημα HONDOS CENTER.

Τον Μάρτιο του 2011 το γραφείο πήρε μέρος για πρώτη φορά στην παγκόσμια έκθεση τουρισμού του Βερολίνου με δικό του περίπτερο διευρύνοντας το δίκτυο του και προσελκύοντας νέες αγορές. Ύστερα από τη μεγάλη επιτυχία με την παρουσία μας σε ένα τόσο μεγάλο γεγονός, το AIR EXELIXI TRAVEL συνεχίζει μέχρι σήμερα δυναμικά την παρουσία του στις σημαντικότερες εκθέσεις ανά τον κόσμο.

Από τον Οκτώβριο του 2010 μέχρι και σήμερα το γραφείο βραβεύεται κάθε χρόνο ως Superior Lufthansa City Center ενώ το 2014 βραβεύτηκε ως το πιο δραστήριο του δικτύου ανάμεσα σε 650 γραφεία σε 80 χώρες (Winner of the Most Active Award 2014 among 650 Agencies in 80 Countries).

Το έμπειρο προσωπικό του Air Exelixi με συνεχόμενα σεμινάρια στην Ελλάδα και τη Γερμανία, ο διαρκώς αναβαθμιζόμενος εξοπλισμός με τις τελευταίες τεχνολογικές εφαρμογές, η διαφημιστική προβολή σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα, η άμεση εξυπηρέτηση, οι πολύ ανταγωνιστικές τιμές και τα συνεχώς ανανεούμενα προιόντα και προσφορές, το καθιστούν ως ένα από τα πιο εξελίξιμα ταξιδιωτικά γραφεία στην Ελλάδα!

Επισκεφτείτε το Air Exelixi για μοναδικές early booking προσφορές για Ελλάδα, Ευρώπη, Εξωτικούς προορισμούς κ.α. και και κάντε τις διακοπές σας μοναδική εμπειρία!