Πλούσια μυρωδάτη και βελούδινη κρέμα, πολλά φύλλα τραγανής κρούστας, αρώματα ολόφρεσκου βούτυρου και απολαυστικό σιρόπι συνθέτουν ένα από τα πιο παραδοσιακά και ταυτόχρονα φημισμένα γλυκά, στο οποίο ουδείς, γλυκατζής ή όχι, μπορεί να αντισταθεί. Πώς καταλαβαίνουμε, ωστόσο, το σωστό αποτέλεσμα της τραγανότητας του φύλλου, της ιδανικής ρευστότητας της κρέμας και του άρτιου σιροπιάσματος;
Αρκεί να δοκιμάσουμε το γαλακτομπούρεκο του Σόβολου, μέλος του Winorb Club, για να συνειδητοποιήσουμε ότι όσο εύκολη κι αν φαίνεται η παρασκευή του γαλακτομπούρεκου, για να το πετύχεις θέλει μαεστρία και μεράκι!
Με παράδοση που μας γυρνάει πίσω στο 1979, στα ηνία του ζαχαροπλαστείου Σόβολου βρίσκεται η δεύτερη γενιά ιδιοκτητών, η οποία συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση με σεβασμό, μεράκι, αγάπη και φαντασία, διατηρώντας αναλλοίωτες τις παραδοσιακές συνταγές. Παρασκευασμένο από επιλεγμένα υλικά –από τα κορυφαία της αγοράς– το γαλακτομπούρεκό του ξεχωρίζει για το αγνό βούτυρο που προέρχεται από την ελληνική ύπαιθρο, το πλούσιο σιρόπι και την απολαυστική κρέμα.
Σόβολος, Γούναρη 158, Γλυφάδα
Winorb, the new shopping style!