Παραδοσιακό Πάσχα στo Costa Navarino με χαλάρωση και ανανέωση στη Μεσσηνιακή Φύση


Το φετινό Πάσχα οι επισκέπτες του Costa Navarino θα απολαύσουν την ανοιξιάτικη Μεσσηνία, με την αναβίωση πατροπαράδοτων εθίμων και τοπικών παραδόσεων! Κλείστε τώρα το εισιτήριό σας στο Air Exelixi Travel και κερδίστε το δώρο  σας στο Winorb!

 

Το The Westin Resort Costa Navarino, το οποίο βρίσκεται δίπλα στις ακτές του Ιονίου Πελάγους , στην παραλία The Dunes Beach, διαθέτει 445 δωμάτια και σουίτες ο σχεδιασμός των οποίων αντλεί έμπνευση από τα παλιά μεσσηνιακά αρχοντικά που είναι ένα με τη φύση και δημιουργούν ένα περιβάλλον αυθεντικής φιλοξενίας. Τα περισσότερα δωμάτια προσφέρουν απρόσκοπτη θέα στο Ιόνιο Πέλαγος, ιδιωτικές πισίνες με πλευρικούς καταρράκτες.

Οι διακοπές του Πάσχα και η αργία της Πρωτομαγιάς προσφέρουν την κατάλληλη ευκαιρία για μια κοντινή, ανοιξιάτικη απόδραση, που συνδυάζει τις αυθεντικές εμπειρίες του Costa Navarino με τις ξεχωριστές επιλογές διαμονής.

Τη Μεγάλη Παρασκευή, σε κλίμα κατάνυξης, γίνεται ο στολισμός και η περιφορά του Επιταφίου στο εκκλησάκι του Αγίου Σαμψών, ενώ κάθε μέρα τα εργαστήρια για την παρασκευή του παραδοσιακού παστελιού, για τη δημιουργία πασχαλινών λαμπάδων και εδεσμάτων, καλωσορίζουν μικρούς και μεγάλους.

Το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα το αναστάσιμο μήνυμα με γιορτή πυροτεχνημάτων και οι παραδοσιακές μουσικές και χοροί από τοπικούς συλλόγους δημιουργούν ένα ξεχωριστό κλίμα.

Για τους μικρούς φίλους οι ψυχαγωγικές δραστηριότητες είναι άφθονες: κυνήγι θησαυρού, εκπαιδευτικές δράσεις και εξερεύνηση της Μεσσηνιακής φύσης μέσα από το πρόγραμμα του Sandcastle, μαθήματα τένις και βόλτες με ποδήλατα.

Η εποχή είναι ιδανική για εξορμήσεις στη φύση με τις οργανωμένες εκδρομές από το Navarino Outdoors, για πεζοπορία, αναρρίχηση, διαδρομές με road bikes, και για πρώτη επαφή με το νερό, μέσα από τα αθλήματα που προσφέρει το Navarino Sea.

Για τιμές και προσφορές καλέστε στο 210 9601593! Κλείστε τα εισιτήρια σας με Winorb και κερδίστε το δώρο σας! 

 


Σχετικά άρθρα