Ο Σόβολος υπογράφει τις γλυκές στιγμές της ζωής μας!


Με μεγάλη μας χαρά καλοσωρίζουμε στην οικογένεια του Winorb τον αγαπημένο φούρνο - ζαχαροπλαστείο των Νοτίων Προαστίων, Σόβολος!

Είναι το ζαχαροπλαστείο της Γλυφάδας που αγαπάμε όλοι για τις μοναδικές του γεύσεις, την ποιότητα και την εξυπηρέτηση που μόνο ο Σόβολος μπορεί να προσφέρει.

Δοκιμάστε τα απίστευτα σιροπιαστά, τις ολόφρεσκες κερασόπιτες και σοκολατόπιτες, τα λαχταριστά brownies και πόσο ακόμη νόστιμα και μοναδικά γλυκά! Εξαργυρώστε Winorbs σε επιλεγμένους κωδικούς και κερδίστε ακόμη περισσότερα Winorbs στο ζαχαροπλαστείο που υπογράφει τις πιο γλυκές στιγμές της ζωής μας!

Οικογενειακή υπόθεση

Το πρώτο κατάστημα ιδρύθηκε στον Πειραιά, στην περιοχή της Φρεατίδας, το 1979 από το Δημήτρη Σόβολο. Σήμερα μετά από τουλάχιστον 30 χρόνια στο χώρο των γλυκισμάτων βρίσκεται κοντά μας με τα καταστήματα στην περιοχή της Γλυφάδας με το ίδιο μεράκι και την ίδια αγάπη για μοναδικά προϊόντα.

Έμφαση στην ποιότητα

Κύριο μέλημα των αρτοποιείων-ζαχαροπλαστείων “Σόβολος” είναι κάθε λιχουδιά που θα μπει στο νοικοκυριό να είναι ένα ολόφρεσκο προϊόν μιας παραδοσιακής ή σύγχρονης συνταγής και να μην έχει την παραμικρή υποψία τυποποιημένου προϊόντος. Καθημερινά παράγονται κεράσματα, cakes, τούρτες, σιροπιαστά, προφιτερόλ, παγωτό σε μια μεγάλη ποικιλία γεύσεων, τσουρέκι πολίτικο, τσουρέκι με επικάλυψη και γέμιση σοκολάτας, παραδοσιακά εκλέρ, μακαρόν, νεγράκια και άλλα αμέτρητα γλυκίσματα. Το ζαχαροπλαστείο Σόβολο δίνει σημασία στις λέξεις “φρέσκο” και “καθημερινή παραγωγή” γιατί η φιλοσοφία είναι «μόνο φρέσκο γλυκό»!

Σόβολος, Γούναρη 158, Γλυφάδα

Winorb, the new shopping style!

Σχετικά άρθρα