Ο Κόκκορης μας βάζει τα γυαλιά στη Γλυφάδα!


Το κατάστημα Kokkoris Optics στη Γλυφάδα και συγκεκριμένα στην οδό Εσπερίδων 3 πρεσβεύει τη διαφορετικότητα και γι'αυτό ξεχωρίζει.

Από το 1996 όταν πρωτοάνοιξε τις πόρτες του, στο ίδιο ακριβώς σημείο της πλατείας Εσπερίδων μέχρι σήμερα, έχει καταφέρει να διατηρήσει σχεδόν ανέπαφη την πελατεία του και να κερδίζει καθημερινά νέους επισκέπτες που το προτιμούν κάθε φορά που θέλουν να προσθέσουν στη συλλογή τους ένα ολοκαίνουριο ζευγάρι γυαλιών. Συνεργάζεται με όλα τα μεγάλα εμπορικά σήματα, διαφέρει, όμως, για το ξεχωριστό του ύφος, την τεράστια συλλογή οπτικών που καλύπτει όλα τα γούστα και την πολύ καλή εξυπηρέτηση! Μερικά από τα brands που θα συναντήσετε είναι: Chanel, Cartier, Chrome Hearts, Prada, Miu Miu, Dolce & Gabbana, Dior, Bottega Venetta, Celine, Gucci, Marc Jacobs, Jimmy Choo, Fendi, Linda Farrow, Italia Independent, Glassing, Toms, Ralph Lauren, Oliver Peoples, Paul Smith, Stella McCartney, Ray Ban, Carrera, Epos, Kuboraum, Switch Style Eyewear, Bolle, Serengeti, Faconnable, Paul & Joe, Specktre, Sunpocket, Sunboo, Prism και πολλές άλλες.

Έχοντας ως γνώμονα ότι τα μάτια μας είναι πολύτιμα και είναι σημαντικό να τα φροντίζουμε για την καλή τους υγεία, τα Kokkoris Optics σας καθοδηγούν ώστε να κάνετε την σωστή επιλογή των γυαλιών του ηλίου και οράσεως τα οποία έχουν μεγάλη σημασία για την προστασία των ματιών και τη διατήρηση της όρασής σας σε άριστη κατάσταση.

Να είστε σίγουροι ότι η εξυπηρέτηση που θα έχετε από την οικογένεια Κόκκορη και από τους συνεργάτες τους, δεν αρχίζει με το που διαλέξετε το ιδανικό ζευγάρι γυαλιών και τελειώνει με το που θα βγείτε από το κατάστημα.

Το after sales service του Kokkoris Optics είναι από μόνο του λόγος για να θέλετε να το επισκεφτείτε ξανά και ξανά. Γιατί πάνω από όλα θέλουν να είστε ευχαριστημένοι με την επιλογή σας και θα κάνουν τα πάντα για αυτό. Ίσως αυτό να είναι το μυστικό τους- το κρυφό τους «όπλο», που τους επιτρέπει να συνεχίζουν πετυχημένα την πορεία τους στην αγορά του Νότου. Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, το Kokkoris Optics παραμένει σταθερή αξία στο πόστο του στην πλατεία Εσπερίδων εδώ και 20 χρόνια.

Αν λοιπόν αναζητάτε το ιδανικό γυαλί για εσάς ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αυτό που θα σας κάνει και να ξεχωρίζετε, αλλά και θα είναι σωστό για την υγεία των ματιών σας, μη χάνετε χρόνο. Επισκεφτείτε το Kokkoris Optics και η ομάδα του θα σας κατευθύνει σωστά!