Η νέα συλλογή KALEOS θα την κάνει να σε δει με άλλο μάτι!


Ακόμα αναρωτιέστε τι δώρα θα βάλετε κάτω απ’ το χριστουγεννιάτικο δέντρο για την καλή σας; Μην παιδεύεστε άλλο, γιατί εμείς εδώ στο Winorb θα σας δώσουμε ένα πρώτο «χέρι» βοήθειας.

Στα Kokkoris Optics, μέλος του Winorb Club θα βρείτε μοναδικά γυαλιά ηλίου Kaleos που θα κάνουν τη σύντροφό σας να σας δει με ...άλλο μάτι! Άλλωστε η υγεία των ματιών είναι από τα σημαντικότερα αγαθά που έχουμε, οπότε οφείλουμε να την προστατεύσουμε “σαν τα μάτια μας”!

Παράλληλα, τα γυαλιά οράσεως είναι απαραίτητα κάθε στιγμή του χρόνου. Αν θέλετε κάτι πολύ κλασικό, αν ψάχνετε ένα statement κομμάτι για την σύντροφό σας, το KALEOS διαθέτει το σχέδιο που ψάχνετε, αφού η νέα του συλλογή είναι εντυπωσιακή όσο ποτέ!

Λιτά, ανεπιτήδευτα σχέδια αναδεικνύονται με ευφάνταστες, δημιουργικές πινελιές κι έτσι τα Kaleos ξεχωρίζουν με τη φινέτσα τους και τα ανατρεπτικά υλικά τους σε μία συλλογή γεμάτη αντιθέσεις.

Άλλωστε, η φιλοσοφία της εταιρείας βασίζεται στo ότι η έμπνευση της σχεδιαστικής της ομάδας πηγάζει από τη δημιουργία για κάθε προσωπικότητα, περίσταση και διάθεση. Έτσι προκύπτει μία ευρεία γκάμα σκελετών οράσεως και ηλίου, κάθε ένα ξεχωριστό, με τη δική του προσωπικότητα.

Διότι στην έδρα της Kaleos -στη Βαρκελώνη- σχεδιάζουν πράγματα που εντυπωσιάζουν και αιχμαλωτίζουν!

Αν λοιπόν αναζητάτε το ιδανικό ζευγάρι γυαλιά ηλίου για τα αγαπημένα σας πρόσωπα, μη χάνετε χρόνο. Επισκεφτείτε το Kokkoris Optics και η ομάδα του θα σας κατευθύνει σωστά! Εξαργυρώστε Winorbs και κερδίστε ακόμη περισσότερα Winorbs!

Winorb, the new shopping style!

Σχετικά άρθρα