Μπορεί ένα «Μπλε Τρακτέρ» να είναι κόκκινο και να πίνεται;


Όχι δεν κάναμε λάθος, ούτε είστε μεθυσμένοι! To "Μπλε Τρακτερ" είναι το νέο κρασί της Κυρ-Γιάννη, είναι κόκκινο, φρουτώδες και θα το βρείτε στο
Faidon's Athens..

Πρόκειται για ένα κρασί της οικογένειας της Κυρ-Γιάννη και μάλιστα παράγεται από σταφύλια που προέρχονται από τους ιδιόκτητους αμπελώνες στη Νάουσα και στο Αμύνταιο, δύο από τις πιο σημαντικές αμπελουργικές ζώνες της Μακεδονίας. Δίπλα, βρίσκονται οι αμπελώνες των επαγγελματιών αμπελουργών με πολλούς από τους οποίους η εταιρία Κυρ-Γιάννη συνεργάζεται. Γιατί “οι άνθρωποι της Κυρ-Γιάννη έχουμε καταλάβει ότι μόνο δουλεύοντας ομαδικά, συστηματικά και με κοινό αμοιβαίο όφελος θα κατορθώσουμε να κάνουμε καλύτερα κρασιά και να εξασφαλίσουμε ένα καλύτερο μέλλον” τονίζει ο Στέλλιος Μπουτάρης, o άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από την οικογένεια της Κυρ - Γιάννη. Για να τιμήσουν λοιπόν αυτή τη σχέση, το νέο κρασί, το “Μπλε Τρακτέρ”, είναι αφιερωμένο στον Έλληνα Αμπελουργό!

Ένα ερυθρό κρασί, χαρμάνι τριών γαλλικών ποικιλιών (Cabernet Sauvignon, Syrah, Merlot) και Προστατευόμενης Γεωγραφικής Ένδειξης Μακεδονίας, που προέρχεται από σταφύλια επιλεγμένων αμπελώνων των συνεργαζόμενων παραγωγών της Μακεδονίας. Ισορροπημένο, γεμάτο και μαλακό, με αρώματα μαύρων φρούτων, μπαχαρικών και βανίλιας είναι το κρασί εκείνο που μπορεί άνετα να βρίσκεται κάθε μέρα στο τραπέζι σας και να σας θυμίζει τη ζωή και τους ανθρώπους στα αμπέλια της Βόρειας Ελλάδας.

Ανακαλύψτε το στο Faidon Athens, Αγίου Ιωάννου 28, Βούλα

Τηλέφωνο: 215 5109975

Με πληροφορίες από athensvoice.gr