Με κάθε αγορά σας στην Alouette κερδίζετε 500 winorbs!


Επίσημη αυλαία σήμερα για τα σχολείο και τι καλύτερο από το να ξεχυθούμε στα μαγαζιά και να ανανεώσουμε την καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα των μικρών μας ώστε να είμαστε πανέτοιμοι για τις διακοπές! Το Winorb σας κάνει ένα δώρο για το κλείσιμο των σχολείων! Μόνο για σήμερα και αύριο επισκεφτείτε τα καταστήματα της Alouette στη Γλυφάδα και κερδίστε πέρα από την επιβράβευση 500 Winorbs (5€)!

Το ιδιαίτερο ύφος και οι ποιοτικές επιλογές της Alouette δημιούργησαν μία πολύτιμη σχέση εμπιστοσύνης με το κοινό.

Άνετα σύνολα από επιλεγμένα ποιοτικά υλικά, απαλά υφάσματα, σχεδιαστικές λεπτομέρειες και αξεσουάρ, καλύπτουν απόλυτα τα γούστα και τις ανάγκες των μικρών fashionistas. Το ολοκληρωμένο καθημερινό ντύσιμο, με τους διάσημους χαρακτήρες Warner Bros., Disney & Marver Heroes προτείνουν τα καταστήματα Alouette. Ποιος δε θα ήθελε να γνωρίσει από κοντά τους αγαπημένους του ήρωες; Ποιο παιδί δεν ονειρεύεται να βρεθούν οι πιο διάσημοι σταρ κινουμένων σχεδίων μέσα στην ντουλάπα του; Το όνειρο αυτό μπορεί τώρα να γίνει πραγματικότητα στα καταστήματα Alouette διότι εκεί οι cartoon fans κάθε ηλικίας μπορούν να ταξιδέψουν σε ένα γαλαξία από κινηματογραφικά αστέρια.

Πρωτότυπες ιδέες και δώρα, αποκλειστικά προνόμια και τιμές που εκπλήσσουν ευχάριστα απογειώνουν το κέφι και εκτοξεύουν το shopping σε άλλη διάσταση.

*Τα 500 winorbs θα μεταφερθούν στο application τη Δευτέρα κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας.

 

Winorb, the new shopping style!