Μικροί πρωταθλητές στο My Playce Γλυφάδας!


To Σαββατοκύριακο κοντοζυγώνει και το My Playce Γλυφάδας είναι η απάντηση στο ερώτημα "τι ωραίο να βρω να κάνω με το παιδί μου;"

Υπάρχουν πάρα πολλά προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης τα οποία μπορείτε όλα να τα δείτε αναλυτικά ΕΔΩ, αλλά αυτό για το οποίο σήμερα θα μιλήσουμε είναι το Μικροί Πρωταθλητές στα πρώτα τους βήματα!

Απευθύνεται σε παιδάκια ηλικίας 22 μηνών - 3 ετών και περιλαμβάνει τρέξιμο, άλματα, ισορροπία, τραμπολίνο, τέρματα, εμπόδια και τα πρώτα τους γκολ!

Τα παιδιά μαθαίνουν το σώμα τους, αποκτούν αντίληψη του χώρου και μέσα από παιχνίδι και δραστηριότητες αποκτούν τις πρώτες τους κινητικές δεξιότητες. Μέσα από τη συνεργασία και την ομαδικότητα τα παιδιά αρχίζουν να εξοικειώνονται με τα διάφορα αθλήματα.

Το My Playce Γλυφάδας, μέλος του Winorb Club, είναι ένα περιβάλλον ασφαλές και χαρούμενο. Τα παιδιά μπορούν να παίξουν, να μάθουν, να δημιουργήσουν, να εξερευνήσουν, να ανακαλύψουν και να αναπτυχθούν νοητικά και συναισθηματικά.

Για κρατήσεις θέσεων επικοινωνήστε στο 210 9601365, καθώς και στο email μας glyfada@myplayce.gr, εξαργυρώστε τα Winorbs σας και κερδίστε ακόμη περισσότερα Winorbs!

 

Winorb, the shopping style!

Σχετικά άρθρα