Λειτουργία

Το winorb είναι το app που μπορείς να βρεις τα πιο πρωτότυπα δώρα για κάθε περίσταση! Κατέβασε το, βρες μοναδικές προτάσεις δώρων και κάνε τα πιο ιδιαίτερα δώρα σε όσους αγαπάς!

Αν κάνεις και τις αγορές των δώρων σου από καταστήματα με το σήμα winorb, τότε μια έκπληξη σε περιμένει... Θα πάρεις και το δικό σου δώρο σε winorbs, το οποίο μπορείς να εξαργυρώσεις σε όποιο άλλο winorb κατάστημα θέλεις.

Το μόνο που χρειάζεται για να κερδίζεις δώρα στο Winorb είναι να κατεβάσεις το Winorb app (Google Play & App Store) στο κινητό σου εντελώς δωρεάν και να κάνεις εγγραφή. Τα υπόλοιπα είναι εύκολα:

  • Κάνεις τις αγορές σου σε μία επιχείρηση του Winorb Club
  • Σε κάθε αγορά κερδίζεις winorbs
  • Μπορείς να τα εξαργυρώσεις σε οποιοδήποτε άλλη επιχείρηση του club ή και στην ίδια που πραγματοποίησες την αρχική αγορά σου σε διάστημα 30 ημερών.
  • Μπορείς να χαρίσεις τα winorbs σου σε φίλους, αν δεν θέλεις να τα εξαργυρώσεις ή δεν προλαβαίνεις

Σε κάθε περίπτωση αν για οποιοδήποτε λόγο δεν θέλεις να προχωρήσεις στην εξαργύρωση και αφήσεις τα winorbs σου να λήξουν, στηρίζεις μία κοινωνική δράση και συμβάλλεις στο σημαντικό έργο της. Το υπόλοιπο 50% των winorbs σου είναι πάντα διαθέσιμο ώστε να το εξαργυρώσεις σε διάστημα ενός έτους!
Και μην ξεχνάς! Κάθε μήνα τα καταστήματα winorb μοιράζουν κι άλλα δώρα.! Απλά κατέβασε το app και θα τα βρεις όλα.

Στο winorb ανακαλύπτεις ξεχωριστά δώρα για ξεχωριστούς ανθρώπους! Εύκολα και γρήγορα!