Κρυολιπόλυση με την υπογραφή του Athens Medical Laser Center


Η Κρυολιπόλυση είναι η πιο δημοφιλής μέθοδος αυτή την στιγμή στις ΗΠΑ για την καταπολέμηση του τοπικού πάχους, ενώ η χρήση της έχει δεκαπλασιαστεί μόλις τα τελευταία δυο χρόνια.

Σε πρόσφατη μελέτη που ανακοινώθηκε από την Αμερικανική Εταιρεία Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής, αναφέρεται ότι με σωστή επιλογή ασθενών και σωστή εφαρμογή και επανάληψη των συνεδριών, τα αποτελέσματα μπορεί να είναι συγκρίσιμα με εκείνα της επεμβατικής λιποαναρρόφησης, ενώ είναι εγκεκριμένη από το FDA (Food and Drug Administration) της Αμερικής.

Πρόκειται για μια αναίμακτη, ανώδυνη πρωτοποριακή τεχνολογία στην οποία τα λιποκύτταρα που βρίσκονται στο υποδόριο ιστό και συσσωρεύονται σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος ψύχονται επιλεκτικά και καταστρέφονται.

Κάθε θεραπευόμενη περιοχή χρειάζεται συνήθως 2-3 συνεδρίες και η διαδικασία διαρκεί γύρω στα 60 λεπτά. Τα νεκρά λιποκύτταρα στη συνέχεια αποβάλλονται μέσω της φυσικής μεταβολικής διαδικασίας και είναι ιδανική για περιοχές όπως η κοιλιά και οι γλουτοί.

Όταν σκέφτεται κανείς τη λύση της κρυολιπόλυσης, το μυαλό πηγαίνει κατευθείαν στο πολυτελές κτίριο του Athens Medical Laser Center, όπου συστεγάζονται όλες οι άρτια οργανωμένες υπηρεσίες του. Έτσι κι αλλιώς το Athens Medical Laser Center, μέλος του Winorb Club αποτελεί εγγύηση, αφού έχει μια πολύ επιτυχημένη πορεία και πλούσια εμπειρία, μια που στα 29 χρόνια λειτουργίας του βρίσκεται στην κορυφή!

Οργανωμένο με τις αυστηρότερες διεθνείς προδιαγραφές, άρτια εξοπλισμένο με όλες τις κατηγορίες των Laser υψηλής και χαμηλής ισχύος και με ένα εξαίρετο επιτελείο αναγνωρισμένων ιατρών, όλων των ειδικοτήτων, το Laser Center έχει καθιερωθεί ως μία από τις πλέον εξελιγμένες μονάδες Laser στην Ευρώπη!

Εξαργυρώστε Winorbs στις κορυφαίες υπηρεσίες που προσφέρει και κερδίστε ακόμη περισσότερα Winorbs!

Athens Medical Laser Center, Ξάνθου 3 & Ποσειδώνος 166 74 Γλυφάδα

Τ: +30 2108983123 / +30 2108983380

Winorb, the new shopping style!

Σχετικά άρθρα