Ιδέες για μαστορέματα στον Xidea!


Με μεγάλη μας χαρά καλωσορίζουμε στη οικογένεια του Winorb το κατάστημα Xideas!

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1972 από τον Χρήστο Ξυδέα με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την κατασκευή κουφωμάτων αλουμινίου . Με το πέρασμα του χρόνου και ανταποκρινόμενη στις ανάγκες των πελατών της, η εταιρεία επέκτεινε σταδιακά την δραστηριότητα της στο χώρο των χρωμάτων και των εργαλείων και το 2001 εγκαινίασε το 2ο κατάστημα της. Από το 2010 βρίσκεται σε νέες, σύγχρονες εγκαταστάσεις επί της οδού Γούναρη 166 στην Γλυφάδα, όπου λειτουργεί μέχρι και σήμερα.

Στον Xidea μπορείτε να βρείτε μία πλούσια γκάμα προϊόντων όσον αφορά στο χρώμα και στα εργαλεία με τις υψηλότερες ποιοτικές προδιαγραφές. Το κατάστημα διαθέτει επίσης μια τεράστια ποικιλία από οικοδομικά μηχανήματα, εξαρτήματα σιδήρου, εξαρτήματα αλουμινίου, εργαλεία κήπου, ποτιστικά, είδη κιγκαλερίας, πόμολα, κλειδιά, κλειδαριές, χρηματοκιβώτια, γραμματοκιβώτια, αξεσουάρ τζακιού, αξεσουάρ σπιτιού, βιομηχανικά είδη, βίδες, εξοπλισμό συνεργείων, ηλεκτρικά εργαλεία, είδη προστασίας εργαζομένων, υποδήματα, υδραυλικά και ηλεκτρικά είδη, είδη αποθήκευσης, σήμανση, τεχνοτροπίες, ταπετσαρίες, όπως και κόλλες διαφόρων ειδών.

Με εμπειρία τουλάχιστον 44 χρόνων, σκοπός παραμένει η συνεχής βελτίωση και αναβάθμιση των προϊόντων και υπηρεσιών του Xidea. Με επίκεντρο την κάλυψη των αναγκών του σύγχρονου καταναλωτή, επενδύουν στην εξειδίκευση του προσωπικού προκειμένου να προσφέρουν συμβουλές, πληροφορίες για τις νέες τάσεις στην αγορά των χρωμάτων και των εργαλείων αλλά και πρακτικές λύσεις στις καλύτερες τιμές!

Επισκεφτείτε το κατάστημα στην οδό Γούναρη 166 στην Γλυφάδα!