Γιάννης Καλογεράκης: Ο γκουρού της εκπαίδευσης επιχειρήσεων σε ένα σεμινάριο για τα μέλη του WINORB!


Για τον Γιάννη Καλογεράκη δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Με μακρόχρονη ακαδημαϊκή εμπειρία αλλά και σημαντική καριέρα ως υψηλόβαθμο στέλεχος εταιρειών, έχει ταυτίσει το όνομά του με την ανθρωποκεντρική ανάπτυξη ανθρώπινου δυναμικού και έχει πραγματικά αγαπηθεί από την αγορά για το άμεσο ύφος του και τη μοναδική σκηνική του παρουσία. Επί 36 χρόνια, άλλωστε, οργανώνει ενδοεπιχειρησιακά κυρίως σεμινάρια, δραστηριοποιούμενος στην ελληνική, κυπριακή, αλλά και διεθνή αγορά.

Την Κυριακή λοιπόν 11 Νοεμβρίου σε μια κατάμεστη αίθουσα στο ξενοδοχείο Margi είχαν την ευκαιρία να τον παρακολουθήσουν και τα μέλη του WINORB CLUB - επιχειρηματίες και εργαζόμενοι - σε ένα σεμινάριο με τίτλο "Αποτελεσματικές Πω-ΛΥΣΕΙΣ σε ένα κόσμο που αλλάζει".

Με ύφος ζωντανό, γλαφυρό και παραστατικό, κατάφερε να αγγίξει τις ψυχές όλων όσων παρευρέθηκαν, εμψυχώνοντας και βοηθώντας τους να ανακαλύψουν το θετικό κομμάτι μέσα τους. Να το γυαλίζουν, να το αναπτύξουν και να κάνουν θαύματα μέσω της δουλειάς τους με έμφαση στην ανθρωποκεντρική προσέγγιση και ποιοτική εξυπηρέτηση πελατών στις πωλήσεις. Το WINORB άλλωστε είναι το μέσο που οδηγεί στο θαύμα αφού το μέλλον περνάει μέσa από πλατφόρμες συνεργασιών και συνεργειών. Και στο WINORB οι καλύτεροι συνεργάζονται!

 

 

 

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Γιάννη Καλογεράκη για την ενέργεια και τη γνώση που έδωσε, τους συμμετέχοντες στο σεμινάριο και το ξενοδοχείο Margi για την ευγενική φιλοξενία. Επιφυλασόμεθα για νέα και ενδιαφέροντα σεμινάρια που μας κάνουν καλύτερους στη δουλειά μας αλλά παράλληλα αποτελούν και μαθήματα ζωής! Δείτε το πλούσιο φωτογραφικό υλικό:

 

Σχετικά άρθρα