Φάρμακα από το Winorb σε νησιά των Κυκλάδων!


Φάρμακα και υγειονομικό υλικό παρέδωσε σε Ανάφη και Σχοινούσα το Winorb σε συνεργασία με την "Άγονη Γραμμή Γόνιμη" στο πλαίσιο της εταιρικής υπευθυνότητας! Υποστηρικτής της όλης προσπάθειας είναι η Blue Star Ferries και τους ευχαριστούμε πολύ γι' αυτό!

Κάνουμε πράξη την υπόσχεση που δώσαμε και είμαστε πολύ περήφανοι που η πρώτη μας αποστολή σε συνεργασία με την 'Αγονη Γραμμή Γόνιμη έφτασε στον προορισμό της! Παραλήπτες του φαρμακευτικού υλικού που συγκεντρώθηκε από τα Winorbs που δεν εξαργυρώθηκαν είναι τα νησιά της Ανάφης και της Σχοινούσας!

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τους γιατρούς των παραπάνω νησιών καταγράψαμε τα προβλήματα και παραδώσαμε τέσσερα κιβώτια φαρμάκων για τους κατοίκους της Ανάφης και της Σχοινούσας που περιλαμβάνουν κυρίως φάρμακα πρώτης ανάγκης καθώς και ορούς, γάζες, επιδέσμους, βαμβάκια, χειρουργικά γάντια, χειρουργικά πεδία, σύριγγες, βελόνες και άλλα αναλώσιμα.

Σε συνεργασία με την Άγονη Γραμμή Γόνιμη επιλέξαμε τα νησιά της Ανάφης και την Σχοινούσας για την πρώτη μας αποστολή επειδή είναι γνωστό ότι τα μικρά αυτά κυκλαδίτικα νησιά δεν ξεπερνούν τους 300 κατοίκους τους χειμερινούς μήνες. Το καλοκαίρι, ο πληθυσμός τους μπορεί να τριπλασιαστεί, ωστόσο οι επισκέπτες δεν μπορούν να έχουν με ευκολία πρόσβαση ούτε σε μια αλοιφή για τα τσιμπήματα ή σε χάνζαπλαστ και παυσίπονα. Θα πρέπει να βρουν το αγροτικό ιατρείο τις ώρες λειτουργίας του και, εάν υπάρχουν τα υλικά που χρειάζονται, τότε να τα πάρουν.

 

Γνωρίζοντας τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι νησιώτες και με βασική φιλοσοφία ότι «τα πλοία δένουν στα λιμάνια και η Blue Star Ferries δένεται με τους τόπους», η Blue Star δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή τη προσπάθεια. Γι΄αυτό αποτελεί αρωγός στο έργο μας κι έτσι η αποστολή εξετελέσθη με απόλυτη υπευθυνότητα και ασφάλεια!

Εμείς εδώ στο Winorb συνεχίζουμε την προσπάθειά μας με την “Άγονη Γραμμή Γόνιμη” κι εσείς είστε ήσυχοι γιατί γνωρίζετε ότι με τα Winorbs που δεν εξαργυρώνετε στηρίζετε τη δράση της Άγονης Γραμμής Γόνιμης και συμβάλλετε στο σημαντικό έργο της για τα απομακρυσμένα νησιά της Ελλάδας,

Winorb, the new shopping style!