Ερωτικό Σαββατοκύριακο στο The Margi!


Το Winorb θέλοντας να σας ευχαριστήσει για τη μεγάλη υποστήριξη και τα 10.000 downloads, σας κάνει το τέλειο "ερωτικό" δώρο! Ένα Σαββατοκύριακο στο The Margi για να περάσετε με το αγαπημένο σας πρόσωπο μια αξέχαστη εμπειρία ρομαντισμού και χαλάρωσης στην καρδιά της Αθηναϊκής Ριβιέρας!

Για να διεκδικήσετε το δώρο και να είστε εσείς ο τυχερός που θα απολαύσει παρέα με το ταίρι του την φιλόξενη και πολυτελή διαμονή που προσφέρει το The Margi, ακολουθήστε τα παρακάτω απλά βήματα:

  • Πραγματοποιήστε τουλάχιστον μία συναλλαγή στις επιχειρήσεις – μέλη του Winorb Club στο διάστημα 11/2/2019 – 24/2/2019.
  • Κάντε like στη σελίδα του Winorb στο Facebook.

Μην ξεχνάτε ότι όσες περισσότερες συναλλαγές κάνετε - στις παρακάτω επιχειρήσεις - στο διάστημα διάρκειας του διαγωνισμού, τόσες περισσότερες είναι και οι συμμετοχές σας στην κλήρωση!

Δεν έχετε Winorb ακόμα και θέλετε να λάβετε μέρος στον Διαγωνισμό;
Μην χάνετε χρόνο! Κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή σε Google Play και App Store, δημιουργήστε λογαριασμό συμπληρώνοντας τα απαραίτητα στοιχεία και πραγματοποιήστε τις συναλλαγές σας στις επιχειρήσεις του Winorb Club.

The Margi Hotel: Mια all time classic όαση


Στο The Margi ξεχνάς μεμιάς πως βρίσκεσαι πολύ κοντά στο κέντρο της Αθήνας. Εκλεπτυσμένο ύφος, ζεστά μεσογειακά στοιχεία και γαλήνια ατμόσφαιρα χαρακτηρίζουν όλους τους χώρους του ξενοδοχείου. Το δώρο περιλαμβάνει:

  • Διαμονή σε superior δωμάτιο για μία διανυκτέρευση
  • Λαχταριστό πρωινό
  • Couples massage & spa στο The Margi Spa

H διαμονή σας στο δωμάτιο θα σας ταξιδέψει στην γειτονική Σαρδηνία! Εξειδικευμένοι θεραπευτές θα σας υποδεχτούν στα ειδικά διαμορφωμένα treatment rooms του The Margi Spa - μοναδικής αρχιτεκτονικής - όπου θα σας βοηθήσουν μέσα από μια ολιστική θεραπεία, να αποβάλλετε όλο το στρες, την αρνητική ενέργεια και την ένταση της καθημερινότητας, και να ανανεωθείτε σωματικά και πνευματικά.

Όλα αυτά σε ένα μοναδικά σχεδιασμένο περιβάλλον!

Όροι Διαγωνισμού:

Ο Διαγωνισμός ισχύει από 11 μέχρι 24 Φεβρουαρίου 2019. Η ανακοίνωση του νικητή θα γίνει στις 25 Φεβρουαρίου 2019 στη σελίδα του Winorb στο Facebook και ο νικητής θα ενημερωθεί με προσωπικό μήνυμα

Το συγκεκριμένο δώρο μπορεί να εξαργυρωθεί μέχρι και 30/04/2019.

Σχετικά άρθρα