Ένας χρόνος Winorb με πλούσια δώρα!


Με δώρα για τα 10.000 μέλη του, το Winorb γιορτάζει τον πρώτο χρόνο της επιτυχημένης παρουσίας του!

Πιο συγκεκριμένα, πραγματοποιώντας συναλλαγές στις επιχειρήσεις – μέλη του Winorb Club στο διάστημα από 12/3/2019 έως 31/3/2019:

  • 1 τυχερός θα κερδίσει (10,000) Winorbs, τα οποία θα μπορεί να εξαργυρώσει στις επιχειρήσεις του Club!
  • 10 τυχεροί θα κερδίσουν από 2.000 winorbs ο καθένας για νέες αγορές!

Όσες περισσότερες συναλλαγές πραγματοποιούν οι χρήστες στο διάστημα διάρκειας του διαγωνισμού, τόσες περισσότερες είναι και οι συμμετοχές τους στην κλήρωση!

Όλα τα ενεργά μέλη του Winorb συμμετέχουν στην ηλεκτρονική κλήρωση κάθε φορά που:

  • Xρησιμοποιούν τo Winorb App για να πραγματοποιήσουν την πληρωμή τους στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις του Winorb Club.

Το Winorb Club συνεχίζει να μεγαλώνει εντυπωσιακά, χάρη στους ενεργούς χρήστες που ολοένα αυξάνονται και επωφελούνται από τα πλεονεκτήματα και την επιβράβευση που τους προσφέρει το Winorb!

Η εμπορική επιτυχία του Winorb οφείλεται στην πραγματική αξία που απολαμβάνουν τα μέλη ως ανταμοιβή, με τρόπο απλό, εύκολο και ευχάριστο, ενώ παράλληλα η σημαντική συνδρομή των 20 Συνεργατών του Winorb Club, διευκολύνει την πρόσβαση σε ένα εύρος σημαντικών αγαθών και υπηρεσιών.

Σας ευχαριστούμε, συνεχίζουμε!

Όροι Διαγωνισμού:
Ο Διαγωνισμός ισχύει από 12 μέχρι 31 Μαρτίου 2019. Η ανακοίνωση των νικητών θα γίνει την 1η Απριλίου 2019 (Και δεν είναι ψέμα!) στη σελίδα του Winorb στο Facebook και οι νικητές θα ενημερωθούν με προσωπικό τηλεφώνημα.


Σχετικά άρθρα