Χαρίστε χριστουγεννιάτικη μαγεία με δώρα που ξεχωρίζουν από το Ganesh Toys


Όταν φτάνει αυτή η στιγμή του χρόνου, δηλαδή μία ανάσα μακριά από τα Χριστούγεννα, όλοι οι γονείς, αλλά και οι θείες, οι γιαγιάδες και οι λοιποί συγγενείς βρίσκονται σε εναγώνια αναζήτηση των κατάλληλων δώρων που θα προσφέρουν στα μικρά ζιζάνια κάθε οικογένειας!

Και ξέρεις πολύ καλά πως αυτή η αναζήτηση μπορεί να είναι ατελείωτη, αλλά και να μην βγεις ποτέ… νικήτρια από όλη αυτή την διαδικασία! Παρ’ όλα αυτά, οι περισσότεροι στρεφόμαστε συνήθως στα παιχνίδια, αφού τείνουν να δημιουργούν πάντοτε χαρούμενα παιδιά.

Ποιες είναι, όμως, οι καλύτερες επιλογές που μπορείς να κάνεις για τα δώρα των μικρών σου φέτος; Στο Ganesh Toys, μέλος του Winorb Club θα βρεις τη μεγαλύτερη ποικιλία σε δώρα για αγόρια και κορίτσια! Εμείς προτείνουμε:

♦ Παιχνίδια που αναπτύσσουν τις κινητικές δεξιότητες
Παραδοσιακά τουβλάκια, ξύλινοι κύβου, παζλ και τρενάκια είναι προϊόντα που βοηθούν πολύ στην ανάπτυξη των κινητικών δεξιοτήτων των παιδιών, ενώ ταυτόχρονα βοηθούν τόσο στις γλωσσικές ικανότητες, όσο και στις μαθηματικές.

♦ Παιχνίδια προσποίησης
Κούκλες, αρκουδάκια, φιγούρες αγαπημένων ηρώων, όπως ο Superman, και ζώων, όπως οι δεινόσαυροι, εξάπτουν την φαντασία των παιδιών και τα βοηθά να δημιουργήσουν και να αφηγηθούν ιστορίες, με δικές τους λέξεις και συναισθήματα. Το ίδιο ισχύει και με παιχνίδια, όπως το πλαστικό φαγητό ή τα αυτοκινητάκια, που δεν χρειάζεται να είναι σούπερ εξελιγμένα και εξεζητημένα, καθώς μπορούν στην πιο απλή εκδοχή τους να προκαλέσουν μεγάλο ενδιαφέρον και να βοηθήσουν τα παιδιά να αναπτύξουν την φαντασία τους και την κοινωνική συμπεριφορά τους, να εξελίξουν τον λόγο τους και τα συναισθήματά τους, αλλά και να αντιληφθούν τους συμβολισμούς.

♦ Είδη ζωγραφικής
Μπλοκ ζωγραφικής, ακουαρέλα, νερομπογιές, μαρκαδόροι, τέμπερες, κόλλες, χρυσόσκονη, ξυλομπογιές και κηρομπογιές, όλα τους έχουν την δύναμη να αναπτύξουν τόσο την φαντασία και την δημιουργικότητα των παιδιών, όσο και τις κινητικές δεξιότητές τους! Μάλιστα, όπως τονίζεται από την AAP, τα είδη ζωγραφικής είναι ένα υψηλής ποιότητας παιχνίδι, που όμως δεν είναι ακριβό. Συγκεκριμένα, ακόμη και ένα κουτί παπουτσιών με ένα στυλό θα μπορούσε να υπάγεται σε αυτή την κατηγορία.

♦ Παιχνίδια φυσικής άσκησης
Μπάλες, τρίκυκλα και καροτσάκια είναι παιχνίδια που βοηθούν τα παιδιά να αναπτύξουν τις φυσικές και κοινωνικές ικανότητές τους. Όταν παίζουν πάσες με μια μπάλα με την μαμά και τον μπαμπά, τα παιδιά μαθαίνουν πώς να κινούν το σώμα τους και αυτή η φυσική άσκηση, πέρα από ευχάριστη, είναι και ένα πολύ χρήσιμο μάθημα.

♦ Παιχνίδια επιτραπέζια και γνώσεων
Όπως τονίζει η Αμερικάνικη Ακαδημία Παιδιατρικής, τα παιχνίδια με κάρτες και ταμπλό βοηθούν τα παιδιά να εξελίξουν τις γλωσσικές ικανότητές τους, με τρόπο που κανένα ηλεκτρονικό application δεν είναι σε θέση να το κάνει.

Με μία επίσκεψη στο κατάστημα Ganesh Toys, μέλος του Winorb Club, στην οδό Αγγέλου Μεταξά 11, θα βρείτε ότι χρειάζεστε.

Εξαργυρώστε Winorbs και κερδίστε ακόμη περισσότερα Winorbs!

Winorb, the new shopping style!

Σχετικά άρθρα