Αυτά είναι τα τρία γυαλιά ηλίου που πρέπει να φορέσετε φέτος!


«Τα γυαλιά ηλίου και ένα κομψό ζευγάρι τακουνιών μπορούν να αναδείξουν ένα σύνολο», αυτή η ατάκα ανήκει στην βασίλισσα του στιλ, την Βικτώρια Μπέκαμ. Επιλέγει πάντα τα σωστά αξεσουάρ και μονοπωλεί τα εξώφυλλα, όσο λίγες. Η αλήθεια είναι ότι τα γυαλιά ηλίου είναι μια από αυτές τις μικρές αλλά όχι ασήμαντες προσθήκες που συχνά παραβλέπουμε υπέρ των μεγάλων, φανταχτερών ρούχων.

Ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου μπορεί να κρύψει τον ήλιο, αλλά και να στρέψει όλο το φως επάνω σας. Όπως και κάθε αξεσουάρ μπορεί να τελειοποιήσει το look σας και να δώσει μια νέα αίσθηση στα παλιά σας ρούχα. Ιδανικά κάνει θαύματα για το πρόσωπό σας, δημιουργώντας ζυγωματικά ή σνομπ ύφος (που καμιά φορά χρειάζεται).

Δείτε παρακάτω ποιες είναι οι τρεις μεγαλύτερες τάσεις γυαλιών ηλίου που είδαμε στον δρόμο και τις πασαρέλες.

Χρωματιστή προοπτική

Φέτος θα τα δούμε όλα…χρωματιστά. Ποιος είπε πως τον Χειμώνα πρέπει να φοράμε μαύρα γυαλιά;

Τετράγωνη λογική

Τα σχήματα φέτος μοιάζουν λογικά. Τα τετραγωνισμένα γυαλιά από τα 90’s επέστρεψαν.

Μοτίβα

Αυτή είναι η πρόταση για όλες τις εκκεντρικές fashionistas ή εκείνες που θέλουν να δώσουν έμφαση σε ένα σύνολο με λιτές γραμμές αλλά με προσωπικότητα.

 

Όλα αυτά αλλά και πολλά άλλα σχέδια θα τα βρείτε στα Kokkoris Optics, μέλος του Winorb Club! Μερικά από τα brands που θα συναντήσετε είναι: Chanel, Cartier, Chrome Hearts, Prada, Miu Miu, Dolce & Gabbana, Dior, Bottega Venetta, Celine, Gucci, Marc Jacobs, Jimmy Choo, Fendi, Linda Farrow, Italia Independent, Glassing, Toms, Ralph Lauren, Oliver Peoples, Paul Smith, Stella McCartney, Ray Ban, Carrera, Epos, Kuboraum, Switch Style Eyewear, Bolle, Serengeti, Faconnable, Paul & Joe, Specktre, Sunpocket, Sunboo, Prism και πολλές άλλα.

Αν λοιπόν αναζητάτε το ιδανικό ζευγάρι γυαλιά ηλίου για εσάς ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αυτό που θα σας κάνει και να ξεχωρίζετε, αλλά και θα είναι σωστό για την υγεία των ματιών σας, μη χάνετε χρόνο. Επισκεφτείτε το Kokkoris Optics και η ομάδα του θα σας κατευθύνει σωστά! Εξαργυρώστε Winorbs και κερδίστε ακόμη περισσότερα Winorbs!

Winorb, the new shopping style!

Με πληροφορίες από το In.gr

Σχετικά άρθρα