Αυτά τα Dior γυαλιά ηλίου είναι ο ορισμός του στυλ!


Τα γυαλιά ηλίου είναι το must-have αξεσουάρ ακόμα και το φθινόπωρο για τα καθημερινά outfits. Και αυτά τα συγκεκριμένα γυαλιά ηλίου απ’ την Dior είναι αυτά που πραγματικά χρειάζεστε!

Είναι μεν μεγάλα αλλά λιτά γυαλιά ηλίου που φορέθηκαν από όλα τα μοντέλα στην επίδειξη ready-to-wear Φθινόπωρο-Χειμώνας 2018-2019, με έμπνευση τον εμβληματικό σχεδιασμό της δεκαετίας του 1970, διαθέτουν πραγματικό χαρακτήρα και υπόσχονται μια γεμάτη αυτοπεποίθηση εμφάνιση.

Αλλάξτε το συνολικό σας look, σε μια πιο fancy εκδοχή και θα μας  θυμηθείτε…Σε σχήμα είτε τετράγωνο, ορθογώνιο ή «πιλότου», διατίθενται σε ζωηρές αποχρώσεις, όπως είναι το κίτρινο, ροζ και μοβ. Σαν μονόχρωμη γυάλινη μάσκα!

Το όνομα τους είναι diorcolorquake, αποτελεί αναφορά στους «youthquakers», έναν όρο που εφηύρε η χαρισματική διευθύντρια σύνταξης της αμερικανικής VOGUE, Diana Vreeland, εκείνη την εποχή, για να περιγράψει την έκρηξη ενέργειας που χαρακτηρίζει τη νέα γενιά.

Χάρη στο λιτό στιλ που έχουν τα συγκεκριμένα γυαλιά ηλίου μπορείτε να τα συνδυάσετε σχεδόν με τα πάντα. Μπορείτε άνετα να τα φορέσετε με ένα απλό t-shirt και ένα ανοιχτόχρωμο μπλε jean παντελόνι, αλλά ακόμα και με μια μεταλλική ή animal print midi φούστα, με ένα πουκάμισο ή ένα φούτερ από πάνω. Επιπλέον,  μπορείτε να το συνδυάσετε άψογα με ένα total pajama look (ιδανικό look και για το γραφείο).

Η Dior Color Quake συλλογή γυαλιών ηλίου δεν είναι μόνο για γυναίκες, καθώς άνετα μπορούν να τα φορέσουν και οι άντρες.

Ανακαλύψτε όλη τη σειρά στα Kokkoris Optics , Πλατεία Εσπερίδων 3, Γλυφάδα, Τηλ: +30 210 8980850, Fax. 0030 210 8980248

Είστε σε θέση να αποκαλύψετε ποιο από τα παραπάνω σας άρεσε πιο πολύ και να το συνδυάσετε με το δικό σας στιλ; Δύσκολη η απόφαση!