Απολαύστε Body Scrub με την φροντίδα του The Margi Spa!


Έχοντας πάντα στο μυαλό πόσο σημαντική είναι η υγεία και η ευεξία στην ζωή μας, η ομάδα του The Margi Spa φροντίζει να απολαμβάνετε μοναδικές στιγμές χαλάρωσης!

Συνδυάζοντας τα φυσικά προϊόντα με δύο από τους αρχαιότερους πολιτισμούς – τον αρχαίο ελληνικό και τον ασιατικό – έχουν δημιουργήσει έναν συνδυασμό εξιδεικευμένων θεραπειών.

Ένα αληθινό καταφύγιο ευεξίας, το The Margi Spa, είναι το απόλυτο μέρος για να χαλαρώσει κανείς το Σαββατοκύριακο και όχι μόνο! Τι θα λέγατε για ένα Body Scrub ila instantly detoxifying;

Αυτό το scrub σώματος στοχεύει στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, τους στρες και της εξάντλησης. Βασισμένο στην ιδιότητα της αποκατάστασης των ιόντων που προσφέρει το αλάτι Ιμαλαϊων, διεγείρει την κυκλοφορία και απομακρύνει τις τοξίνες χαρίζοντας ευεξία σε μυαλό, σώμα και πνεύμα.

Όλα αυτά χρησιμοποιώντας την καινοτόμα σειρά φυσικών προϊόντων περιποίησης ila-100% beyond organic, μία από τις πιο εξειδικευμένες στον κόσμο, πλούσια σε σπάνια φυσικά συστατικά που συλλέγονται σε απομακρυσμένες περιοχές.

Μισή ώρα απόλυτης χαλάρωσης και ευεξίας! Και πλέον θα καταλάβετε καλύτερα από ποτέ την ρήση του Ιπποκράτη: ''Ψυχής γαρ όργανον το σώμα''.

The Margi Hotel Λητούς 11, Βουλιαγμένη

Για κρατήσεις: email spa@themargi.gr

Τηλέφωνο:  +30 210 8929000