Ανθοπωλείο Νταλαπέρας: Σε όλες τις σημαντικές στιγμές δίπλα σας!


Δεν σταματούν τα νέα μέλη στην οικογένεια του Winorb! Με μεγάλη μας χαρά λοιπόν καλωσορίζουμε το ανθοπωλείο Νταλαπέρας!

Το λουλούδι συνοδεύει κάθε είδους εκδήλωση στη ζωή γι’αυτό και το ανθοπωλείο Νταλαπέρας είναι δίπλα σας με αμέτρητες ανθισμένες προτάσεις και δημιουργίες για κάθε σημαντική στιγμή της ζωής σας, από τη γέννηση και τη βάπτιση, τα γενέθλια και την ονομαστική εορτή, τον έπαινο και τις ευχαριστίες, τα εγκαίνια, την εκδήλωση και το γάμο σας, αλλά ακόμη και τις επαγγελματικές σας εκδηλώσεις. Είναι δίπλα σας για να σας δώσει κάθε χρήσιμη πρόταση και συμβουλή, σύμφωνα πάντα με τις ιδιαίτερες προτιμήσεις του καθένα ώστε να γίνουν όλες οι σημαντικές μέρες της ζωής σας ακόμη ομορφότερες και οι απλές σημαντικές!

Για το Ανθοπωλείο Νταλαπέρας άλλωστε η κομψότητα και η πρωτοτυπία είναι κανόνας.

Χαρείτε την ομορφότερη μέρα της ζωής σας με χρώματα και αρώματα που θα μείνουν αξέχαστα…

Με βασικό στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη, το ανθοπωλείο Νταλαπέρας παρέχει υψηλών προδιαγραφών προϊόντα και υπηρεσίες για περισσότερα από 20 χρόνια. Τα λουλούδια σκορπούν χαμόγελα και το ίδιο επιθυμεί η ομάδα του ανθοπωλείου Νταλαπέρα για εσάς! Αφήστε πάνω τους το βάρος της δημιουργίας εξαίσιων, μοναδικών και ονειρεμένων ανθοσυνθέσεων για το γάμο, τη βάπτιση και οτιδήποτε άλλο. Εσείς το μόνο που θα χρειαστεί να κάνετε είναι η επιλογή των λουλουδιών!

Και αν χρειάζεστε μία ανθοσύνθεση, φυτά, μπουκέτα ή λουλούδια δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε και να παραγγείλετε online τη σύνθεση που σας ενδιαφέρει στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://ntalaperas.gr/. Διαφορετικά επισκεφτείτε το κατάστημα από κοντά επί της οδού Δημητρίου Γούναρη 125 στην Άνω Γλυφάδα και το έμπειρο προσωπικό του θα χαρεί να σας εξυπηρετήσει.