Αγοράστε παιχνίδια από το Ganesh Toys και κερδίστε 500 Winorbs (5€)!


 

Τα σχολεία σε λίγο θα κλείσουν και το καλοκαίρι στην πόλη μπορεί να είναι παιχνιδιάρικο και δροσερό! Λίγο πριν ξεχυθούν τα παιδιά στην παραλία ανακαλύψτε τη μεγάλη ποικιλία του Ganesh Toys σε παιχνίδια για την παραλία, κατασκευασμένα από ασφαλή υλικά! Κάντε τη συναλλαγή σας με Winorb σήμερα και αύριο 12 & 13 Ιουνίου και κερδίστε όλοι ανεξαιρέτως - πέρα από την επιβράβευση - 500 Winorbs (5€).

<img class="aligncenter wp-image-1466 size-full" src="https://www.winorb.gr/wp-content/uploads/2018/06/winorb_2.jpg" alt="" width="555" height="430" />

Πέρα από την μεγάλη ποικιλία σε παιχνίδια για την παραλία θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε παιχνίδια και βιβλία για όλες τις ηλικίες και τα θέλω, για αξέχαστες διακοπές και αναμνήσεις.

Διαλέξτε ανάμεσα σε <strong>πατίνια</strong>, <strong>τρίκυκλα</strong>, <strong>κουβαδάκια</strong> και <strong>νεροπίστολα και γίνετε και πάλι παιδιά μαζί με τα δικά σας</strong>.

Βασικός στόχος και μέλημα της εταιρίας είναι να προσφέρει επιλεγμένα και αποκλειστικά παιχνίδια που ικανοποιούν απόλυτα τις ανάγκες των παιδιών και των γονιών.

Τα παιχνίδια ξεκινάνε από πολύ χαμηλές τιμές και φτάνουν μέχρι όσα μπορεί ο χρήστης να διαθέσει, με ανταμοιβή-δώρο ένα μεγάλο, λαμπερό παιδικό χαμόγελο!

<em>*Τα 500 winorbs θα μεταφερθούν στο application την Πέμπτη, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας. </em>